Cum poți afla dacă cineva ți-a blocat numărul de telefon!

0

Tehnologia zilelor noastre este una foarte avansată, astfel încât, în momentul de față, să comunici cu cineva, este un lucru foarte ușor. Ba mai mult, dacă vrei să nu mai vorbești cu cineva poți să apeși un buton și l-ai blocat. Dacă ești la capătul celălalt și vrei să știi dacă cineva ți-a blocat numărul de telefon îți propunem să descoperi mai jos câteva trucuri.

Există mici detalii ce-ți pot indica acest lucru, precum absența mesajului ”Livrat”, în cazul telefoanelor iPhone ori ceea ce auzi atunci când apelezi un număr.

Distribuie prietenilor

Dacă ești posesorul unui telefon iPhone și vrei să știi dacă numărul tău a fost blocat, atunci trebuie să știi că nu vei mai primi un mesaj de confirmare că mesajul a fost trimis. Poți verifica ultimul mesaj trimis. Dacă are statusul ”livrat”, atunci nu ai fost blocat. În caz contrar, această informație nu va fi disponibilă.

De asemenea, o altă metodă pentru a verifica dacă cineva ți-a blocat numărul de telefon este să apelezi persoana respectivă. Dacă intră automat mesageria vocală ori dacă auzi un mesaj ciudat, precum ”temporar în afara serviciului” ori ”persoana nu acceptă apeluri”, atunci numărul tău a fost blocat, scrie digi-world.ro.

În cazul telefoanelor cu Android este mai dificil de stabilit dacă ai fost sau nu blocat, întrucât acel mesaj de confirmare ”livrat” nu există. Astfel, cea mai simplă modalitate de a afla dacă numărul tău de telefon a fost blocat este să apelezi.