Cum s-a întâmplat accidentul în care Valentin și-a pierdut viața pe A1? Detalii șocante!

Un bărbat de 38 ani și-a pierdut viața în urma cu două zile pe autostrada Pitești – București într-un îngrozitor accident. Mașina condusă de Valentin a lovit violent parapetul care desparte sensurile de mers, pe care efetic l-a rupt și a străpuns mașina, inclusiv corpul bărbatului.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS CE SE ÎNTÂMPLĂ PE AUTOSTRADA A1 PITEȘTI-SIBIU! ESTE INCREDIBIL PENTRU ȘOFERI! VIDEO!

Din primele cercetări, oamenii legii spun ca accidentul s-a produs din cauză că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de vreme. Ploua și carosabilul era umed. Conducătorul auto ar fi intrat în acvaplanare, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în glisiera care desparte cele două sensuri. Tabla groasă a străpuns maşina dintr-o parte în alta, inclusiv pe cel de la volan, care a decedat pe loc.

Din nefericire, cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să declare decesul. De asemenea, oamenii legii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă, în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.