prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cum va arăta Steaua fără Gigi Becali

Patronul Stelei a fost vizitat ieri la penitenciarul Rahova de Mihai Stoica și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au primit puteri depline de la Gigi Becali.

Cu toate că Reghecampf ar fi trebuit să meargă abia săptămâna viitoare să vorbească cu Gigi Becali la închisoare, unde finanțatorul Stelei va petrece următorii doi ani, după ce a fost condamnat în ”Dosarul schimburilor de teren”, antrenorul a preferat să își grăbească vizita.

Cei trei au pus la cale, timp de o oră viitorul Stelei, iar managerul general Mihai Stoica a dezvăluit cum vor sta lucrurile în următoarea perioadă la echipa ”roș-albastră”.

”Steaua va fi condusă de Laur şi de mine cu putere maximă! Nimeni din familia lui Gigi nu are voie să mai vorbească de Steaua, iar dacă vorbeşte, o face în nume propriu. Al doilea lucru este următorul: Gigi Becali se va ţine de cuvânt şi toate contractele vor fi respectate ad litteram”, a spus Mihai Stoica.

În ciuda acestei declarații, rămâne de văzut câtă independență vor avea cei doi în următoarea perioadă. Steaua dorește să îl transfere pe atacantul congolez Jeremy Bokila, de la Petrolul, însă orice contract nou în Ghencea poate fi semnat doar de Valeriu Argăseală.

Mai mult, contractul lui Laurențiu Reghecampf trebuie prelungit, tehnicianul discutând ieri cu Gigi Becali despre viitorul său. Mihai Stoica – singurul care a vorbit cu presa la ieșirea de la întâlnire – a declarat că antrenorul nu pleacă nicăieri.

Steaua v ajuca duminică la Severin, în penultima etapă a Ligii I, urmând ca săptămâna viitoare să sărbătorească, după meciul cu FC Brașov de pe Național Arena, cel de-al 24-lea titlu din istoria clubului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs