prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cumplit! Copil abandonat noaptea într-o mașină!

Un copil a fost lăsat singur într-o mașină dintr-o parcare a unui hipermarket în plină noapte, în timp ce părinții săi au intrat într-o sală de pariuri. Micuțul a atras atenția trecutorilor când a început să plângă și să se agite, iar un cetățean a văzut ce se întâmplă și afilmat scena, iar imaginile le-a postat pe un grup de Facebook dedicat șoferilor.”Dacă ești pe grup, vino că îți plânge fetița”, este mesajul care însoțește filmarea postată pe InfoTrafic Prahova.

Postarea a strârnit o adevărat dispută între internauți, indignați de inconștiența părinților, scrie ziare.com. Unii îl criticau pe cel care a filmat, cerându-i să anunțe mai degrabă poliția sau să se apropie de mașină și să încerce să calmeze copilul până la întoarerea părinților. Alții și-au arătat nemulțumirea față de atitudinea părinților.

O persoană care susține că a fost martoră la întâmplare a precizat că fetița era însoțită de ambii părinți care au lăsat-o o perioadă singură în mașină, în parcare, pentru că au avut treabă la un centru pentru pariuri din apropiere.

”Eram cu gardianul de la Mega Image din Potigrafu și tot de noi se luaseră, că ce facem lângă mașina lor. Era și tatăl fetiței, și mama. Ieșeau de la pariuri”, scrie un martor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs