Cumplit! Doi copii răniți grav în accident! Alte două persoane transportate de urgență la spital!

Doi copii și trei adulți au fost răniți, iar un bărbat a rămas încarcerată în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Priboieni. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, un bărbat a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului și a avut nevoie de echipajul de descarcerare pentru a fi scos. De asemenea, celelalte patru persoane rănite (cei doi copii, o femeie și un bărbat) au fost preluate de echipajele SMURD, SMURD de Terapie Intensivă și Ambulanță, care le-au acordat primele îngrijri medicale și le-a transportat la spital.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE LÂNGĂ PITEȘTI! TÂNĂRĂ DE 17 ANI S-A SINUCIS!

„Accident rutier în care sunt implicate două autoturisme, produs pe raza localității Priboieni. Intervin pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni și Detașamentul de Pompieri Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, o ambulanță SMURD De Terapie Intensivă Mobilă, alături de un echipaj SAJ. Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat cinci victime, conștiente, dintre care una încarcerată.

În urma evenimentului au rezultat cinci victime, trei adulți și doi copii. Victima de sex masculin, încarcerată, a fost extrasă de către pompieri și predată echipajelor medicale.Echipajele SMURD au preluat trei victime, tranportând două dintre acestea la spital, persoana încarcerată și o persoană de sex feminin, cea de-a treilea refuzând transportul la spital. În momentul de față, cei doi copii cu vârstele de aproximativ 5, respectiv 16 ani sunt preluați de către echipajele SAJ.” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.