prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cumplit! Femeie bătută în plină stradă în centrul Piteștiului!

În ziua de 26 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și șantaj, și au reținut un bărbat de 44 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 6 spre 7 martie a.c., în jurul orei 23:00, cel în cauză ar fi lovit o femeie, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Pitești, împrejurare în care ar fi rezultat și spargerea ochelarilor de vedere pe care persoana vătămată îi purta.

În ziua de 26 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 44 ani, din comuna Cotmeana, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs