Lacrimi şi durere pentru Andrei! “Nu inţeleg cum o inimă atât de mare şi de tânără a refuzat să mai bată”

58

Sâmbătă seara, un fost poliţist s-a prăbuşit la pământ şi a murit. Andrei Gottwald avea 32 de ani şi a lăsat în urmă o soţie şi doi copii.

Fostul poliţist a fost sâmbătă seara cu un prieten să facă cumpărături la un magazine din Craiovei, iar când s-a întors la maşină  i s-a făcut rău şi a căzut.  Cu toate că bărbatul a încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea cadrelor medicale de la Ambulanţă şi SMURD, iar ulterior de către medici, Andrei Gottwald nu a mai putut fi salvat.

Momentan nu se cunoaşte motivul pentru care tânărul a încetat din viaţă, dar toate semnele duc spre infarct.

După moartea subită a fostului poliţist, zeci de prieteni au postat pe reţelele de socializare mesaje de condoleanţe.

“Rămas bun prieten drag, om bun GottwaldAndrei! Ne-ai părăsit mult prea devreme. Vei rămâne veșnic în inimile noastre, nu te vom uita niciodată!”

“Rămas bun prieten drag, naș minunat, om bun Gottwald Andrei! Ne-ai părăsit mult prea devreme. Vei rămâne veșnic în inimile noastre, nu te vom uita niciodată!”

“Inca nu imi revin ! Nu inteleg cum o inimă atât de mare si de tânără a refuzat să mai bată. Rămas bun, prieten drag GottwaldAndrei! Singurul loc, de unde nu te poate lua nimeni este inima noastra si unde vei ramane vesnic. Dumnezeu sa te odihnească in pace!”

“Cum să nu plângi ? Cum să nu te consumi ? Când tovarășii îți dau cu minus dupa ce-i aduni… RIP GottwaldAndrei”

“O stire mi-a stricat toata dispozitia,PRIETENUL MEU ANDREI GOTTWALD S-A STINS DIN VIATA LA DOAR 32 DE ANI.SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI SI SPER CA DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE EL ACOLO SUS.SUNT SOCAT”