prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cumplit! Pui de pisică ucis cu bestialitate de un gălățean pe o stradă din Pitești!

O pisică de doar trei luni a fost ucisă cu bestialitate pe o stradă din Pitești zilele trecute de un gălățean beat. Din primele informații, se pare că bărbatul a băut peste măsură, iar când a văzut animalul, a pus mâna pe el și a început să o izbească violent de un copac până și-a dat ultima suflare. Trecătorii șocați au alertat autoritățile, dar până la sosirea polițiștilor, bărbatul s-a făcut nevăzut. Asta, până în cursul zilei de ieri, când a fost depistat și dus la audieri. După administrarea probatoriului, băbratul a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! O POLIŢISTĂ S-A SINUCIS ÎN SECŢIA ÎN CARE LUCRA CU PISTOLUL DIN DOTARE!

„În seara zilei de 26 iulie a.c., polițiștii Biroului pentru Protectia Animalelor Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, conform art. 25, alin. 3, lit. a din Legea 205/2004 privind protecția animalelor, și au reținut un bărbat de 64 de ani, având domiciliul în judetul Galați.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în cursul zilei de 25 iulie, bărbatul în cauză, în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului, pe raza municipiului Pitești, ar fi ucis, prin izbirea de un copac, un pui de pisică în vârstă de aproximativ 3 luni.

Trupul neînsuflețit al puiului de pisică a fost identificat la fața locului, cu urme de violență la nivelul capului.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secţiei 3 Poliție Pitești, bărbatul de 64 de ani a fost depistat în cursul serii, iar după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 27 iulie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs