prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cumplit! Tânără de 18 ani – sechestrată și bătută cu bestialitate în camera de hotel!

O tânără de 18 ani a fost bătută și schestrată în timpul unei vacanțe în camera de hotel! Din primele informații. Se pare că aceasta s-ar fia caza cu un bărbat, iar la un moment dat între cei doi ar fi izbucnit un conflict spotan. În momentul în care fata a vrut să plece, agresorul a tăbărât cu pumnii și picioarele pe ea. După câteva ore de chin, aceasta a reușit să plece și a alertat autoritățile. 

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. BĂRBAT GĂSIT ÎN DESCOMPUNERE ȘI CU MULTIPLE LOVITURI DE CUȚIT! CRIMINALII – DE NEGĂSIT!

“Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a reieşit faptul că, la data de 21/22 august, tânăra din municipiul Bacău s-ar fi cazat la un hotel din Oneşti împreună cu un bărbat, de 29 ani, din comuna Valea Seacă. În timp ce se aflau în camera de hotel, între cei doi ar fi existat un conflict spontan în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o, ameninţat-o şi nu ar fi lăsat-o pe tânără să iasă din cameră”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi lipsire de libertate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs