prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cupa Simfoniei Lalelelor la înot! Află când!

Bazinul Olimpic va găzdui din acest weekend o competiție aflată la prima ediție, în acest nou format: ,,Cupa Simfoniei Lalelelor la înot”, desfășurată în perioada 22 – 23 aprilie 2023. La acest eveniment, vor participa copii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, din diferite cluburi de înot din întreaga țară, care se vor întrece în mai multe probe.
Competiția ce oferă o oportunitate unică pentru tinerii înotători de a-și demonstra abilitățile și talentul în fața unui public larg se va desfășura într-unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din România, dotat cu cele mai noi tehnologii și facilități, care îi permit să fie gazda unor competiții la cel mai înalt nivel.
Municipalitatea piteșteană susține și încurajează tinerii sportivi înotători care se vor întrece pentru titlul de campioni la „Cupa Simfoniei Lalelelor la înot” și le urează tuturor succes!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs