prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cvintetul Anatoly, concert extraordinar de Crăciun, la Filarmonica Pitești! Află când!

Filarmonica Pitești organizează joi, 22 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Simfonia, concertul simfonic extraordinar de Crăciun. Alături de orchestra simfonică, dirijată de Tiberiu-Dragoș Oprea, participă, în premieră, Cvintetul Anatoly.  În program, colinde din repertoriul românesc și internațional.

Născut într-o familie de muzicieni, Tiberiu-Dragoș Oprea este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, Facultatea de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie Muzicală, clasa dirijat orchestră, la clasa maestrului Ludovic Bács, absolvind şi cursurile de master. În prezent, este prim-dirijor al Filarmonicii Pitești, fiind cofondator al instituției, în 2007. Este invitat permanent al Orchestrei de Cameră Radio, Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, al Filarmonicii „George Enescu” din București, al filarmonicilor din Timișoara, Râmnicu-Vâlcea, Ploiești, Bacău, Craiova, Oradea, Brașov, Cluj-Napoca, Arad.

Altista Andrada Mureșan, tenorii Gabriel Baciu și Ciprian Cucu, baritonul Ciprian Țuțu și basul Marius Modiga, membrii Cvintetului Anatoly, sunt cinci tineri cu voci de excepție, care cântă, a capella sau cu acompaniament, lucrări preclasice, clasice și romantice, muzică religioasă, colinde, prelucrări folclorice și lucrări contemporane, în aranjamente proprii. Laureați a numeroase festivaluri, au înregistrat zece CD-uri cu lucrări din repertoriul românesc și universal, având o activitate concertistică intensă. Din 2017, activează sub egida Operei Brașov.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului. Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs