Dan Manu, prima conferinţă din 2018, primele gafe!

DISTRIBUIȚI
dan manu

Organizare de toată jena la prima conferinţă din acest an a consiliului Judeţean Argeş. Chiar dacă au „pompat” o sumă substanţială pentru renovarea sălii de şedinţe, Manu & Co au decis să îngrămădească delegaţia de la Bucureşti condusă de vicepremierul Paul Stănescu în sala mică de şedinţe de la mezaninul Palatului Administrativ.

Presa e obişnuită să mai stea şi în picioare, dar când chemi oamenii din ministere pentru a arăta cât de „important” este Argeşul pentru Guvern, cel puţin ai încerca să îi faci să se simtă relaxaţi. Ba mai mult, la masă au avut loc doar Ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Paul Stănescu, a Ministrul Delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica și a Secretarului de stat de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Adrian Gâdea, senatorul Şerban Valeca.

Secretarul de Stat argeşean, Nicolae Tudose împreună cu prefectul Emilian Dragnea au fost nevoiţi să îşi facă loc printre ziarişti pentru a participa la „marele eveniment”. De precizat este faptul că Tudose este singurul secretar de stat din partea PSD Argeş, cu toate că au existat promisiuni pentru cinci posturi. Până una alta, liderii social democraţi au dovedit cât de mult îi interesează dacă membrii organizaţiei argeşene ajung în asemenea funcţii.