Dan Manu, sfidare la adresa argeşenilor!

Dă-i omului o funcție și vei vedea ce personalitate are. Așa s-a întâmplat cu președintele CJ Argeș, Dan Manu. Nu cu mulți ani în urmă, social democratul îi aducea ode lui Constantin Nicolescu, iar acum conduce județul după propriile interese și prietenii.

În primul an de mandat, Dan Manu s-a tras în poze prin spitalele şi prin unităţile sociomedicale din judeţ, a arătat neregulile arhicunoscute, dar nici până acum nu s-a schimbat absolut nimic. Mai mult, de la campania excesivă de PR, de câteva luni, liderul judeţului s-a ascuns în biroul său de la CJ şi dă ochii cu presa agreată. Restul, nu prea mai contează.

Exact aşa se întâmplă şi la apariţiile sale publice de la anumite manifestări. Pe principiul, unde se duc bani, apare şi Manu, aşa s-a întâmplat şi ieri la corbi, unde a avut loc un eveniment istoric: prima declaraţie de unire între România şi Republica Moldova semnată în Argeş.

Distribuie prietenilor

Virgil Baciu, edilul comunei Corbi a demonstrat în cei cinci ani de când este primar că, pe lângă infrastructură şi bună-starea locuitorilor, mai contează şi cultura sau iniţiativele care într-o bună zi ar putea apărea în cărţile de istorie. Ţinând cont de importanţa evenimentului, Dan Manu a preferat să nu îşi facă apariţia.

Ştim, a fost frig, echipajele de deszăpezirea ale CNAIR şi ale Regiei de Drumuri Argeş au stat în garaje, dar în condiţiile în care un primar din judeţul pe care îl conduce a făcut ceva atât de important, nu se poate spune decât că a fost o sfidare fără limite la adresa oamenilor care au votat masiv PSD-ul.

În următoarea perioadă, ne aşteptăm ca Dan Manu să dispară complet din peisajul politic şi administrativ al judeţului Argeş şi să dicteze dintr-un birou, cu o adresă cunoscută doar de câteva personaje, destinele locuitorilor care s-au dus şi au pus ştampila pe PSD.