prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dan Puric, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești! Află când!

Filarmonica Pitești organizează vineri, 19 ianuarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ediție a conferințelor-recital ale Filarmonicii Pitești.

Dacă în decembrie 2023 invitatul a fost Bogdan Marin, alias Bodo, de la Proconsul, de data aceasta invitatul lui Mădălin Voicu Jr. este actorul Dan Puric.

Tema ediției de vineri seara este „Nevoia de cultura înaltă”.

Mădălin Voicu Jr este pianist de succes, cu multe concerte si recitaluri în țară și în străinătate. Este și pianist corepetitor la Opera Națională București (direcția de balet).

Dan Puric este actor, eseist, autor și regizor de teatru. A regizat spectacole la Teatrul Național „I. L. Caragiale” București, Teatrul de pe Lipscani, Centrul Cultural European din București, Teatrul „Constantin Nottara”, Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani (pantomimă și dans). Ca actor, a efectuat numeroase turnee, dintre ele menționăm pe cele de la Paris, Milano, Cairo, Londra Madrid, Viena, Lisabona, Chicago, New York. A câștigat premii importante, dintre ele amintim: Premiul UNITER, Ordinul Național Steaua României în grad de cavaler – pentru servicii excepționale în cultură,  Crucea Casei Regale a României înmânată de Majestatea Sa, Regele Mihai al României. „Prea cald pentru luna mai”, „Imposibila iubure”, „Sosesc păsările călătoare”, „Pădurea de fagi”, „Orient Express” sunt doar câteva dintre filmele în care Dan Puric a jucat.

Atât moderatorul, cât și invitatul vor avea intercalate și momente artistice.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia 10 lei. Abonații Filarmonicii Pitești își păstrează locurile.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs