Dănuț Bica: „Proiectul de buget trebuia trimis în Parlament înainte de 15 noiembrie!”

Întârzierea adoptării bugetului afectează grav activitatea primăriilor! Deputatul Dănuț Bica a lansat o serie de acuzații la adresa coaliției de guvernare susținând că nu ar trebui să mai critice acțiunea președintelui Klaus Iohannis de a ataca proiectul legii de buget la CCR și retrimiterea în Parlament.

Distribuie prietenilor

Demnitarul liberal susține că PSD și ALDE ar fi trebuit să prezinte proiectul înainte de 15 noiembrie, dar au întârziat trei luni.

„Zilele trecute, cu ocazia rediscutării legii bugetului, acești domni de la PSD și ALDE se dădeau de ceasul morții că am ajuns la mijlocul lunii martie și nu avem buget. Și asta din vina președintelui care a retrimis în Parlament. Se profită de faptul că electoratul nu este atent la amănunte și uită să le spună domnilor din PSD și ALDE că proiectul de buget trebuia trimis în Parlament înainte de 15 noiembrie. Au încălcat grosolan legea, în condițiile în care nu ar fi trebuit să îi preseze ceva. Anul trecut nu au fost alegeri, nu au schimbat guvernul. Probabil disperarea de a construi un buget populist și disperarea de a redacta acest proiect de buget” a spus deputatul Dănuț Bica.