Dăruiește naturii din energia ta! – Ora Pământului

27

În seara zilei de sâmbătă, 30 martie, în mai multe zone publice din municipiul Pitești, luminile vor fi stinse, timp de 60 de minute, pentru a serba „Ora Pământului”.
În Piața Primăriei, „Grupul Folk P 620” al Centrului Cultural Pitești, coordonat de Tiberiu Hărăguș, va deschide, la ora 20:00, un spectacol artistic dedicat acestui eveniment. Cei 110 copii din corurile Programului Național Cantus Mundi, coordonat de către Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, vor continua programul și vor susține un recital în aer liber în fața Primăriei Municipiului Pitești, în intervalul orar 20:30 – 21:30.
Stingerea iluminatului public din zonă, pe parcursul recitalului coral, va transmite, astfel, mesajul ce reunește peste 11.000 de copii și tineri din toată țara în această manifestare: „Dăruiește naturii din energia ta!”.
Vă invităm, începând cu ora 19:30, în Piața Primăriei, să ne alăturăm celor 80 de localități din 33 de județe din România, în care copiii vor însufleți atmosfera prin cânt coral, și altor peste 7000 mii de orașe din lume, unde mai mult de 2 miliarde de oameni vor stinge lumina și vor opri aparatele electrocasnice neesențiale timp de o oră, pentru a sensibiliza utilizatorii de energie electrică în fața problemei dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea acestui tip de energie.