De 8 martie, personalităţile din Argeş vă urează La Mulţi Ani!

46

Binecuvântări cu ocazia zilei de 8 Martie şi început de primăvară, cu urarea ca primăvara să reverse în sufletele noastre aducând prospeţime, sănătate şi bucurie. La Mulţi Ani!

Virgil Dumitru, manager Comesad

Ziua de 8 Martie este momentul în care gândurile noastre bune se îndreaptă către doamnele şi domnişoarele din jur.Cu ocazia acestei zile speciale, doresc să ofer un mărţişor simbolic tuturor doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Argeş. O primăvară frumoasă şi multă fericire alături de cei dragi!

Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov

Fie ca ziua de 8 Martie să vă aducă în suflet linişte, pace şi bucurie, iar clipele fericite să vă însoţească mereu! Să aveţi parte de o primăvară minunată şi de tot ce este mai bun în viaţă. La Mulţi Ani!

Octavian Sachelarie, director Biblioteca Judeţeană „ Dinicu Golescu” Argeş

Întreaga viaţă să vă fie asemenea unui buchet de ghiocei presărat de iubire, fericire şi bucurii. Cu ocazia zilei de 8 Martie urez tuturor doamnelor şi domnişoarelor un sincer şi călduros La mulţi ani!

Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului

Lăsaţi primăvara să vă pătrundă în suflet, să vă încălzească şi să vă umple de bucurie şi iubire! Vă doresc o primăvară de împliniri!La Mulţi Ani doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie! Dănuţ Stroe, primarul Comunei Bradu

Ziua de 8 martie, oferă prilejul de a transmite tuturor doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Argeş, cele mai frumoase gânduri. Fie ca ziua mărţişorului să vă aducă multă sănătate, fericire şi bucurie alături de cei dragi. O primăvară frumoasă! La Mulţi Ani!

Nicolae Barbu, primarul comunei Valea Iaşului

Aşa cum primăvara aduce bucurie şi viaţă însufleţind întreaga natură, la fel şi ziua de 8 Martie să aducă în sufletele dumneavoastră numai împliniri şi satisfacţii! Urăm pe această cale tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară încununată de succese şi satisfacţii pe toate planurile şi un sincer La Mulţi Ani!

CS Mioveni, preşedinte Dumitru Olteanu

Cu ocazia zilei de 8 Martie, adresez cele mai bune gânduri tuturor doamnelor şi domnişoarelor, şi le doresc o primăvară binecuvântată de fericire! Fie ca primăvara să vă găsească fericite, luminoase şi împlinite alături de cei dragi. La Mulţi Ani!

CS Dacia Mioveni, preşedinte Adrian Ştefan