prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

De ce a fost exclus primarul Georgescu? Explicațiile oficiale ale PSD Argeș!

Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis, în ședință extraordinară, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, având în vedere suspiciunile apărute la adresa domniei sale.  Am urmat aceeași cale care a fost adoptată de PSD în toată țara. Conform Constituției, primarul Ion Georgescu beneficiază – ca oricare cetățean al României – de prezumția de nevinovăție. Avem încrederea că domnul Ion Georgescu va avea puterea de a face lumină în acest caz.

CITEȘTE ȘI: AVOCATUL PRIMARULUI GEORGESCU: „ORICINE SE POATE DUCE SĂ FORMULEZE UN DENUNȚ ÎMPOTRIVA CUIVA!”

Dăm asigurări locuitorilor din Mioveni că administrația locală a orașului va beneficia în continuare de toată susținerea noastră, astfel încât proiectele de dezvoltare derulate la nivelul orașului atât prin fonduri locale, cât și guvernamentale și europene nu vor avea de suferit.

Suntem convinși, în egală măsură, că organizația din Mioveni a PSD are capacitatea de a rămâne la fel de puternică și de unită și va sprijini și pe mai departe programul de dezvoltare a orașului, inclusiv prin activitatea din cadrul Consiliului Local.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs