Decizia PSD Argeș ignorată! Ducele de Albota: „Vor trage ponoasele!”

DISTRIBUIȚI
ducele, primar_albota, finante_arges

Numirea lui Dumitru Braia în fruntea Agenției Județene a Finanțelor Argeș a încins spiritele în PSD Argeș! Social democrații argeșeni l-au susținut pe Lucrețiu Tudor la conducerea instituției, dar un grup de pesediști din conducerea BPJ al PSD Argeș au tras sfori pe la București și l-au adus, în schimb, pe Braia de la Teleorman.

Vom porni astăzi o rubrică cu declarații pe acest subiect de la social democrați cu un cuvânt greu de spus în PSD Argeș. Primul contactat a fost primarul comunei Albota, Ion Dumitru.

„Cum a spus și domnul Gentea, că Lucrețiu Tudor a fost susținut de Biroul Politic Județean și după a fost adus altcineva nu este normal. Este un vechi membru de partid, dar cei care se comportă așa vor trage ponoasele. Dacă faci așa, la un moment dat o să ți se întoarcă spatele. Dacă un om ca Gentea, Ionică, Manu, Mînzînă, oameni mai răsăriți să le ignori votul înseamnă să te expui. Va veni vremea când va trebui să dai socoteală pentru cei ai făcut” a declarat pentru Obiectiv de Argeș primarul Ion Dumitru.