Decizie de ultimă oră! Află unde va fi amplasat anul acesta Orăşelul Copiilor

5

În urmă cu puţin timp, primarul municipiului Piteşti, Cornel Ionică, a făcut precizări în ceea ce priveşte amplasarea şi funcţionarea Orăşelului Copiilor anul acesta. Întrucât locuitorii din zina stadionului Nicolae Dobrin au depus sesizări prinb care solicită primăriei ca Orăşelul Copiilor să fie mutat, astăzi, pentru ca acesta să nu fie închis, primarul Cornel Ioncă a găsit o soluţie.
” Doresc să fac unele precizari în legatură cu organizarea Orăşelului Copiilor de anul acesta. În ultimii ani am pus la dispoziţia solicitanţilor spaţiul din zona Stadionului Municipal Nicolae Dobrin – str. Nicolae Dobrin şi din acest motiv am primit numai critici din partea tuturor. Cu toate acestea, din dorinţa de a organiza şi în acest an evenimentul, am pus la dispoziţie din nou acelaşi amplasament pentru Orăşelul Copiilor, dar locatarii din zona au depus la Primăria Municipiului Piteşti o “Plângere Prealabilă” prin care solicită ca Orăşelul Copiilor să nu se mai organizeze în zona respectivă. În aceste condiţii, am decis să suspendăm utilizarea amplasamentului respectiv şi am încercat să găsim o altă soluţie. Clar este faptul ca nu vom putea accepta revenirea pe “Strada Mare“ – zona centrală, pietonală. De asemenea, legislaţia nu permite amplasarea Orăşelului Copiilor în Parcul “Strand” sau Parcul “Lunca Argeşului” ori în zona Bowling, amplasamentele respective fiind reabilitate cu fonduri europene. Am venit, în aceste condiţii, cu propunerea amplasării Orăşelului Copiilor în “Târgul Săptămânal”, ajungând la concluzia că este singura zona în care se poate amenaja Orăşelul Copiilor, în acest an.
Dacă agenţii economici acceptă această propunere, vom pune la dispoziţie “Târgul Săptămânal” pentru acest eveniment”, a precizat primarul Ionică pe pagina sa de socializare.