Decizie de ultimă oră! Doi tineri arestați si bunuri de 200.000 lei confiscate!

DISTRIBUIȚI

Bunuri în valoare de peste 20.000 de lei, susceptibile a proveni din furturi au fost recuperate de polițiști. Două persoane au fost reținute.

În urma celor 12 percheziții domiciliare desfășurate la data de 27 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor un autoturism, precum şi alte bunuri susceptibile a fi folosite sau a proveni din infracţiuni.

Valoarea bunurilor recuperate de polițiști depășește 20.000 de lei.

11 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, 2 bărbați cu vârsta de 27  și respectiv 45 de ani au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că la data de 27 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung au efectuat 12 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane din județele Argeș, Dâmbovița și Olt.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tăinuire și complicitate la furt.

Din cercetări a reieșit că în perioada ianuarie – iunie a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în locuințe și societăți comerciale situate pe raza județului Argeș, de unde ar fi sustras diverse bunuri.