Decizie de ultimă oră în cazul copilului mort după o procedură stomatologică: IPJ Argeș a schimbat încadrarea în ucidere din culpă

624

Anchetatorii au schimbat încadrarea juridică în cauza copilului mort după o anestezie după o intervenție stomatologică de la vătămare corporală în ucidere în culpă. Reprezentanții IPJ Argeș au anunțat că cercetarea va fi făcută în rem, urmând  ca după verificările făcute de inspectorii DSP Argeș să fie luată o decizie.

„Referitor la cazul copilului transportat la spital în urma unei proceduri medicale  stomatologice, având în vedere modificarea situației juridice, urmează a fi schimbată încadrarea juridică în cauză, noua încadrare fiind aceea de ucidere din culpă.

Totodată, precizam că încă de zilele trecute au fost luate toate măsurile pentru conservarea tuturor mijloacelor de probă, iar la momentul de față se așteaptă concluzii de natura tehnică, care vor fi trase în urma verificărilor Direcției de Sănătate Publică.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești” au anunțat reărezentanții IPJ Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here