Decizie de ultimă oră luată de patronul fabricii Brădet!

DISTRIBUIȚI
lactate_bradet, ecoli, bebelusi_infectati, arges

La puțin timp după ce Institutul Cantacuzino a comunicat rezultatelor analizelor care arată că nu brânza este cauza îmbolnăvirii bebelușilor, patronul firmei Brădeț a ieșit în spațiul public online pentru a face primele declarații. Iată mesajele postate în urmă cu puțin timp de Marius Badea pe Facebook:  

”ESTE oficial, Institutul Cantacuzino a publicat rezultatul final Branza noastra nu este cauza imbolnavirilor celor mici. Este cea mai buna veste pe care am primit-o de la nastere. A sosit momentul sa pornim la treaba. Dupa cateva zile in care am cunoscut numai oameni cu totul si cu totul deosebiti, incercand sa aflu mai multe puncte de vedere, acum sunt gata sa va prezint concluzia. Sper ca alegerea mea sa fie pe placul celor mai multi si sa fie solutia perfecta. 

Am ales sa lucram cu o echipa de oameni speciali, care au cunoscut in viata, atat succesul cat si suferinta adevarata. Eu sunt foarte hotarat sa nu renunt, datorita voua!

Vreau sa conduc acest proiect care sa arate tuturor ca romanii pot sa faca un produs romanesc adevarat.

Până acum mi-am respectat mereu furnizorii și clienții. Am plătit mereu prețul CEL MAI BUN pentru laptele achiziționat de la fermieri si microfermieri, am oferit clienților produse de CALITATE, la un preț convenabil. Am reinvestit, în fiecare an, profitul obținut, pentru a putea face față competiției cu companiile străine. Oricât de greu a fost, nu m-am lăsat doborât niciodată. 

Am muncit 15 ani, timp in care am crescut putin cate putin. Am fost convins ca pot sa fac ceva pentru comunitatea in care m-am format ca om. Am crezut ca pot sa pun cate o caramida la reconstructia acestei frumoase tari in care am fost privilegiat de Dumnezeu sa traiesc, fiind convins ca daca fiecare dintre noi am face acest lucru ne va fi bine atat noua cat si semenilor nostri. Am crezut intotdeauna in oameni si in omenia lor, cu toate ca de-a lungul vietii am fost de multe ori lovit prin spate, probabil ca multi dintre Dumneavoastra, dar intotdeauna mi-am lins singur rana si am lasat dreptatea sa vina singura. Asa cum in anul 2008, un incediu nemilos mi-a distrus tot, si acum, am puterea sa o iau de la capat, ca impreuna sa realizam ceva de vis.

Astazi punem prima caramida la constructia companiei Bradet Romanesc S.A. Incepem sa strangem capitalul social. A SOSIT MOMENTUL sa vedem cat de PUTERNICI suntem in fata celor care vor sa ingroape tot ce este produs AUTENTIC ROMANESC. Dupa strangerea capitalului, pe durata a 60 de zile, infiintam societatea pe actiuni si in functie de banii subscrisi decidem: fie construim o fabrica noua, fie extindem fabrica actuala. Daca reusim sa construim o fabrica noua, actuala fabrica va intra in circuitul agro-turistic. Suntem amplasati intr-o zona de vis, o zona de maxima relaxare la care toti actionarii vor avea acces gratuit dupa o regula stabilita impreuna.”