Decizie de ultimă oră! O nouă trupă concertează la Rock’n’Ride!

27

Decizie de ultimp oră din partea organizatorilor primului festival de motoare de la Mioveni! Încă o trupă se alătură vedetelor evenimentului, Trooper, My Queen Tribute by Dan Helciug, Olly of Queens și Fără Vise.

Este vorba de bucureștenii de la Kunnstra, o trupă tânără care a adus pe piața muzica sunetului rockului anilor 1980, cu puternice influențe hard rock, metal și post-modern blues.

„O „intrare” de ultim moment ne face să modificăm puțin programul. Avem plăcerea să vă anunțăm că formația care va cânta în deschidere va fi KUNNSTRA. KUNNSTRA este o formație din București fondată în vara lui 2016 la inițiativa chitaristei Andreea Zerstörer și a managerului Nelu Kunnstra.

Trupa a reușit să aducă primele concerte în cluburile din București şi deschizând prima ediție a festivalului Old Blacks Rock & More 2018 și cântând la mai multe festivaluri de rock & motorcycles, având un playlist format din piese proprii dar și preluări ale unor trupe cunoscute în anii ’90. Stilul lor muzical este hard-rock cu influențe din metal, grunge şi post-modern blues, fiind probabil una dintre putinele trupe new comer care a ales acest stil muzical pentru a se face cunoscută pe scena rock românească” au anunțat organizatorii.

Program complet:

10.30 – 13.00 – Expoziție de motociclete – Centrul Civic

13.00 – 13.40 – Parada motocicletelor – Bulevardul Dacia – Zona de Picnic Făget

16.00 – 18.00 – Concursuri moto

Concerte

18.00 – Kunnstra

19.00Olly of Queens

20.00 – Fără vise

21.00Dan Helciug cu Tribut Queen 

22.30 – Tropper

Ora 00.00 – până dimineață – folk la foc