Decizie de ultimă oră! Primăria Piteşti va…

Edilul Cornel Constantin Ionică împreună cu viceprimarul Sorin Apostoliceanu au convocat un comandament de lucru pe Calea Craiovei, în zona Comisariatului Militar, pentru identificarea unor soluții privind fluidizarea circulației între sensul giratoriu de la Kaufland și cel de la intersecția străzilor Vasile Pârvan cu Basarabia. S-au stabilit măsuri, în sensul că parcarea existentă se va reconfigura astfel încât să se poată crea încă o bandă de circulație cu scopul descongestionării traficului rutier din zonă.
De asemenea, pe strada Maior Șonțu, paralel cu blocurile, s-au găsit soluții pentru amenajarea unor noi locuri de parcare, prin eliminarea trotuarului de lângă carosabil, pietonii putând să folosească pentru deplasare trotuarul existent în zona spațiilor comerciale.
Pe strada Târgul din Vale, din zona Rectoratului, strotuarul va fi micşorat, astfel încât autovehiculele care vin dinspre Târgul din Vale și vor să facă virajul la dreapta către B-dul I.C.Brătianu să circule fluent pe o nouă bandă de circulație.