Decizie șoc luată de Christian Sabbagh

DISTRIBUIȚI

Prezentatorul Christian Sabbagh a luat decizia sa divorteze. “Am hotărât impreuna cu sotia mea ca după 10 ani de căsnicie să mergem pe drumuri separate, cu dorința însă de a păstra o relație de prietenie. Având în vedere că fructul iubirii noastre este reprezentat de micuța Yasmine în vârstă de 5 ani, ne dorim sa o protejam cât se poate de mult in aceasta perioada dificila. Imi doresc să-mi canalizez toată energia, forţa şi credinţa în Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul să depăşească aceste momente de răscruce cât mai bine cu putinţă.

In calitate de tata și de soț, vă rog să ne respectați intimitatea si decizia de a pastra discretia totala in ceea ce priveste acest subiect. Va rog să nu difuzați știri cu privire la acest subiect sensibil si, de asemenea, sa respectati decizia mea de a nu face declaraţii ulterioare cu privire la cele întâmplate.

Nu în ultimul rând, vreau să multumesc tuturor celor care mă sprijină în aceste zile cruciale pentru familia mea”, a declarat Christian Sabbagh pentru WOWbiz.ro.