Defecţiuni majore la CFR! Întârzieri de trei ore ale trenurilor

11
CFR_calatori, canicula, trenuri_intarziate

Blocaj pe calea ferată! Sunt probleme la sistemul de dirijare a traficului feroviar. Trenurile care ajung în gara de Nord au întârzieri de peste trei ore. Potrivit CFR SA, sunt lucrări de repunere în funcțiune a trenurilor.

Începând cu ora 10.00, CFR Infrastructură anunță că defecțiunea a fost remediată, însă redresarea circulație se va realiza treptat în următorul interval orar. CFR Infrastructură a anunțat că sistemul de alimentare cu energie electrică a instalațiilor de semnalizare și de siguranță a traficului feroviar a fost repus în funcție pe relația București-Ploiești.
Defecțiunea la sistemul de alimentare cu energie electrică a instalațiilor de semnalizare și de siguranță a traficului feroviar între staţiile Bucuresti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti a fost remediată, însă redresarea circulație se va realiza treptat în următorul interval orar.

“Aceste întârzieri se vor reduce începând cu această oră, la fața locului se intervine, sunt foarte multe trenuri în circulație. Acel deranjament a fost produs din cauza unor lucrări desfășurate de furnizorul zonal de energie electrică. Tot personalul feroviar e pe teren iar trenurile circulă prin dirijare”, a declarat la Realitatea TV Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.

La ora 8 dimineața trenurile înregistrau în Gara de Nord din București întârzieri de până la 3 ore: un tren care trebuia să vină de la Iași are o întârziere de 120 de minute, un tren de la Urziceni – 180 min, iar altul care vine pe ruta Arad – Craiova – 150 minute.