Denunț pe numele lui Daniel Chițoiu în dosarul accidentului mortal din Argeș. Se extind cercetările

304

Cercetarea în dosarul accidentului mortal din Argeș în care a fost implicat Daniel Chițoiu, fost ministru al finanțelor și actual secretar general al ALDE, a fost extinsă in rem, în această săptămână, și pentru favorizarea făptuitorului. Politicianul mai este acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală, informează ziarul Libertatea.

Daniel Chițoiu a fost denunțat și procurorii cercetează acum noi aspecte ale cazului. Procurorii vor să verifice dacă nu cumva Chițoiu a fost favorizat în vreun fel sau nu în momentul în care a fost internat la terapie intensivă deși, imediat după momentul accidentului a fost surprins în mai multe imagini mergând alături de anchetatori fără nicio problemă vizibilă de sănătate.

“Apreciez că în această cauză nu poate fi ignorată practica judiciară anterioară a Înaltei Curți de Casație și Justiție care, nu mai demult de anul 2015, a condamnat un medic de la Spitalul Floreasca din București tocmai pentru infracțiunea de favorizare a infractorului săvârșită prin acordarea de îngrijiri medicale (nefiind necesare) fostului premier Adrian Năstase, tergiversând astfel executarea pedepsei cu închisoarea la care acesta din urmă a fost condamnat”, spune denunțătorul în cazul lui Daniel Chițoiu, potrivit Libertatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here