Deputata PSD, Andreea Cosma, dezvăluiri PICANTE despre procurorul Portocală: ‘A crezut că nu vreau, pentru că e gras’

DISTRIBUIȚI

Deputata PSD Andreea Cosma a vorbit, joi seară, la Sinteza Zilei, despre presiunile pe care procurorul Mircea Negulescu, zis și „Portocală”, le exercita asupra ei.

„Negulescu a început să îmi dea mesaje începând cu luna aprilie, pentru că între timp a început dosarul tătului și fratelui meu, dosar făcut de el și început de el. A mai făcut o presiune pentru a-mi arăta cât e de puternic, prin luna martie. Atunci mi-a făcut o plângere penală, ca să îmi poată da control judiciar. Ulterior mi-a spus că mi-a dat acest control judiciar pentru că era gelos.”, a declarat Andreea Cosma, la Antena 3.

„Obiectivul lui era să aibă o relație cu mine, să obțină niște favoruri de la mine. Îmi facea avansuri sexuale. El s-a răzbunat pentru că eu nu i-am dat atenție, a început acest dosar penal să îmi arate cât de puternic e. Eu nu aveam niciun cuvânt de spus. M-am gândit să mențin acea relație de prietenie ca să pot să supraviețuiesc și măcar să nu-mi facă alte dosare. Oricum, lua Xanax. Timp de trei luni, îmi transmitea prin avocați că o să fiu arestată. Probabil s-a răzbunat că nu am acceptat avansurile. (…) S-a ajuns la discuția, hai la mare, hai la munte. I-am spus că e căsătorit și nu pot să am o relație cu el. A crezut că nu vreau, pentru că e gras. S-a dus și și-a făcut operație de micșorare de stomac (…) Nu aș fi putut să mă culc cu el pentru că el mi-a distrus tot, măcar demnitatea să nu mi-o distrugă. (…) Probabil că, dacă cedam avansurilor, nu aveam dosar”, a susținut Andreea Cosma.

Cosma a afirmat că procurorul Mircea Negulescu îi țintea pe Sebastian Ghiță și Victor Ponta.

„Este sigur dezechilibrat, trecea de la o stare la alta. El îmi divulga mie informații din dosare. Îmi spunea pe cine vrea să aresteze.Îmi povestea permanent de dl Sebastian Ghiță. O să-l ard pe Ghiță, o să-l fac pe Ghiță, țelul lui devenise Ghiță, pentru că i se părea că e puternic, iar el era frustrat. A prins puteri a văzut că țin toate astea, apoi îl voia pe Ponta”, a spus Andreea Cosma.