Deputaţii USR, interdicţie în Senat!

8
USR

Este balamuc curat la Senat, acolo unde se dezbat legile justiției. Deputații USR au încercat să forțeze intrarea în plenul Senatului, dar nu au fost lăsați de către cei de la securitatea instituției.

Deputații USR afirmau că ei sunt inițiatori ai amendamentelor și au explicat că au tot dreptul să intre în plenul Senatului. În schimb, cei de la Senat susțin că aceștia nu au dreptul să asiste la ședință pentru că numele lor nu apare în dreptul amendamentelor depuse.

Cei de la USR au acuzat conducerea PSD că se comportă mai rău ca Securitatea și susțin că au fost loviți de către cei de la pază.

De partea cealaltă a ușii stăteau senatorii USR, care le cereau celor de la pază să îi lase pe deputați să intre în sala de plen a Senatului.

La doar câțiva metri de aceste incidente stătea fostul lider al USR, Nicușor Dan. Acesta privea incidentele cu un zâmbet larg pe față, iar când a fost întrebat de ce nu se alătură foștilor colegi, Nicușor Dan a precizat: ”Nu este felul meu de a protesta”, a spus Nicușor Dan, pentru STIRIPESURSE.RO.