Deputatul Cătălin Rădulescu ironizat de piteșteni! „L-ați văzut careva pe Dr. Mitralieră?”

936

În plină pandemie de coronavirus, piteștenii își găsesc timp să ironizeze politicienii trimiși în 2016 în Parlament. Un internaut, probabil și-a adus aminte de declarațiile deputatului Cătălin Rădulescu prin care susținea, sus și tare, că este medic și a întrebat „vecinii” dacă l-au văzut pe demnitar îmbrăcat în combinezon, cu mască și mănuși pe la unul din spitalele din Aregș.

„Întreb și eu pentru un prieten: avem prin Parlament pe unul din zona Argeș care se bate cu pumnii în piept că e medic… L-ați văzut careva pe Dr.Mitraliera cumva echipat și intrat în pâine pe la Județean sau Bălcescu?” a postat un piteșptean în grupul „Pitești, orașul meu”.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Vă prezentăm câteva dintre comentariile apărute:

„E in armata…..doar are mitraliera! Nu a zis ca are bisturiu!”

„Păi o fi in tara? Poate e la plaja prin Cancun sau Maldive pa trece covid19”

„Da, l-am vazut, e probabil autoizolat la domiciliu, fricos, gura mare nu il mai salveaza, nu poate cuantifica treaba asta in voturi!”

„Eu vorbesc serios,ca doar certificat de revolutionar de prima clasa are!…ca doar nu s-o speria el de un virus,dar in fata glontului s-a pus intr-o singura zi in 3 locuri diferite…Pitesti,Timisoara si Bucuresti…nu conteaz ordinea….deci,cum ramane cu “determinantul revolutionar”?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here