Deputatul Cătălin „Mitralieră” Rădulescu – „prietenul” tuturor miniștrilor!

Cătălin Rădulescu se mândrește de fiecare dată că este prieten bun cu toate persoanele care sunt în funcții bune. De la Liviu Dragnea până la… Nelu Tătaru!

Deputatul „Mitralieră” nu scapă nicio ocazie când apare în fața camerelor de filmat să se laude cât de bine se cunoaște cu factorii decizionali de la București, indiferent de coloratura politică.

Prieten cu Nelu Tătaru… acum

Deputatul Cătălin Rădulescu a postat după vizita făcută de ministrul Sănătății la Mioveni că acesta a venit la invitația sa! Și nu oricum! Ci din prietenie!
„Nelu Tătaru a venit la Mioveni la rugămintea mea, ca și coleg medic chirurg și nu ca ministru sau politician liberal, sa viziteze cel mai modern spital din țară. Înainte de orice suntem medici și asta nu ne-o poate lua nimeni, nici partidele din care facem parte, nici bloggerii haștagisti sau sorosiști, și am înțeles amândoi ca trebuie sa susținem spitalul Mioveni și să susținem sănătatea argeșenilor” a postat rădulescu după vizita ministrului Tătaru.
A fost o vizita prieteneasca fără iz politic, care s-a terminat cu o promisiunea unui ajutor prietenesc, necondiționat, fără amestec politic! Da, sunt sigur ca Spitalul Mioveni va deveni un model de spital” a postat Rădulescu.

Liberalii argeșeni contraatacă: „S-a lăudat prin presă că ministrul a efectuat vizita de ieri la invitația sa. Fals și penibil”

„În schimb, pesediștii argeșeni, într-o disperare cronică de a capta atenția opiniei publice, au fugit la Mioveni să se fotografieze cu ministrul Sănătății și să prindă câteva cadre la televiziunile naționale.
Deputatul Cătălin Rădulescu, botezat de presă „Mitralieră” și-a descoperit o „prietenie” veche cu ministrul Nelu Tătaru și a dat buzna la spitalul din Mioveni, în timpul vizitei ministerale.
Este uimitor că de dragul procentelor, pesediștii, prin deputatul Rădulescu, se dau colegi și prieteni cu ministrul Sănătății. Ba mai mult, pesedistul s-a lăudat prin presă că ministrul a efectuat vizita de ieri la invitația sa. Fals și penibil. Acesta este același deputat care care a spus că «prin termoscanare se accesează toate datele personale, deci e fără acordul persoanei»”

Distribuie prietenilor
Liviu Dragnea, inamicul no. 1 al PSD

sursa video: Antena 3
Later… Dragnea – erou

În viziunea lui Rădulescu, prin mai 2019, când PSD a pierdut alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea era un erou, un muncitor. Cu toate că în 2018 îl facea cu ou și oțet la televiziunile naționale…
„Voi vorbi, tare și răspicat:
Ați încercat să faceți din Liviu Dragnea singurul vinovat pentru scorul obținut la alegerile europarlamentare, repezindu-vă să ocupați funcții în partid , exact aceiași care ați condus alături de el acest partid; unde erați când se luau decizii în CEx ?

Nu erați voi cei mai buni oratori susținători ai deciziilor, că doar eram acolo (chiar dacă nu eram membru CEx) și v-am văzut pe fiecare, sau atunci era bine pentru că interesele voastre personale erau satisfăcute? Păi tu, Oprișane, nu erai?

Tu, Zetea, care acum ai devenit un mare critic al modificărilor codurilor penale și ale legilor justiției, nu erai tu oratorul principal care susțineai tot în CEx ? Tu, obraznicule de Negoiță, îți amintești cum la unul din CEx-uri spuneai cât de mult îl îndrăgești tu pe Dragnea, când Mutu, ironic, a spus ca dacă tu îl îndrăgești, el îl adoră? Am înțeles acum, v-ați împărțit din nou pe găști și vreți să luați câte o bucată”, a scris Cătălin Rădulescu.