Deputatul Ionuţ Moşteanu, atac dur la adresa lui Dragnea şi Tăriceanu: “Tâlhăriți bugetele de investiții, umpleți cu politruci companiile de infrastructură!”

DISTRIBUIȚI
mosteanu parlament

Deputatul USR de Argeş, Ionuţ Moşteanu a lansat un atac dur după vizita preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului la Uzina Dacia din Mioveni. Demnitarul trage un semnal de alarmă în urma tergiversării construcţiei autostrăzii Piteşti – Sibiu, investiţie mai mult decât necesară pentru Dacia.

“Dragnea și Tăriceanu au fost în vizită la Dacia la Mioveni în timp ce colegii lor (inclusiv PSD-iștii din Argeș) votau împotriva moțiunii depuse de USR și PNL împotriva ministrului Transporturilor, ministrul care a luat niște decizii care aruncă din nou în aer și scufundă în incertitudine calendarul de realizare al autostrăzii Pitești – Sibiu. Hei, domnilor care simulați conducerea acestei țări, dacă declarați că vă pasă de viitorul Dacia în România, iar directorul general vă spune că are nevoie doar de stabilitate legislativă și de dezvolarea infrastructurii, voi ce faceti? Tâlhăriți bugetele de investiții, umpleți cu politruci companiile de infrastructură, faceti un talmes-balmes fiscal (split tva, contributii la angajator) amenințați companiile străine cu impozitarea pe cifra de afaceri și alte ”discutate și uitate”. Dacă veți continua să vă comportați în halul ăsta de ipocrit, iresponsabil și antieconomic, le veți spune grabnic ”au revoir” celor de la Renault și nu numai, vă veți trezi cu mii de șomeri peste noapte și cu minus cel putin 3% din PIB încasări la buget. De unde veți mai da atunci pensii și salarii, și așa plătite pe datorie? Sau, mai grav pentru voi, de unde veți mai fura? Fără Dacia, Argeșul intră în criză” a tunat Moşteanu. (A.V.)