Deputatul “Mitralieră”, atacuri acide la adresa lui Cristian Gentea! “Am asistat la o execuție, orchestrată de președintele PSD Pitești”

46

Deputatul Cătălin Rădulescu revine cu declaraţii dure la dresa conducerii PSD Piteşti şi PSD Argeş după ce i-a fost retras sprijinul politic. Social democratul susţine că a fost executat pentru că  candidat împotriva liderului pesdiştilor argeşeni Şerban Valeca, iar totul a fost orchestrat astfel încât să fie înlăturat din organizaţie.

”Ceea ce s-a întâmplat aseară în Organizația PSD Pitești este inadmisibil și de inimaginat într-un partid democratic, european. Mi s-a retras sprijinul politic pentru motivul că ”am candidat la congresul partidului” și nu am respectat disciplina de partid prin care se stabilise candidatura colegului Șerban Valeca în CEX-ul PSD Argeș, la care, atenție eu nu am participat pentru că nu am fost invitat, și nu am putut să îmi depun și să îmi susțin candidatura, conform statutului partidului” susţine Rădulescu.

Șerban Valeca a spus public că i s-a cerut de la centru să aibă o atitudine mai dură în privința mea”

Mai mult, deptatul “Mitralieră” consideră că în organizaţiile PSD Piteşti şi PSD Argeş “libera exprimare reprezintă un delict de opinie. Şi asta în condiţiile în care, Rădulescu s-a ales cu o suspendare acum un an când a declarant că va ieşi cu mitraliera în Piaţa Universităţii şi vat rage în protestatari.

“Aseară am asistat la o execuție, orchestrată de președintele PSD Pitești, la care singurul argument, evocat pe rând de vorbitori a fost, că am adus grave prejudicii imaginii PSD Pitești, prin candidatura mea și nerespectarea disciplinei de partid. Mai mult decât atât domnul Șerban Valeca a spus public că i s-a cerut de la centru să aibă o atitudine mai dură în privința mea. Nu pot să cred, sunt siderat de faptul că o candidatură la un congres, adoptată de CEX-ul național, e considerată de o organizație locală, ca o încălcare a disciplinei de partid și ca o prejudiciere a imaginii organizației locale. Am ajuns, ca opiniile diferite, libertatea de exprimare, dreptul de a candida, de a alege și a fi ales, că reprezinte un delict de opinie, o indisciplină și un prejudiciu de imagine în Organizația PSD Pitești și PSD Argeș” a mai scris pe pagina personală de Facebook deputatul.

“Am primit zeci și zeci de telefoane de susținere și de frustrare”

Ca de fiecare dată, când are problem din cauza a ceea ce declară, deputatul Cătălin Rădulescu susţine că are în continuare susţinerea edililor argeşeni şi a membrilor din organizaţiile din judeţul Argeş. Dacă ar fi să ne luăm după mesajele transmise de demnitar joi seara, când a fost exclus, am putea spune că a cerut susţinerea primarilor pentru a nu pierde funcţia de deputat. Vă reamintim că unul dintre edilii argeşeni a arătat presei locale mesajul pe care l-a primit de la Rădulescu, imediat după ce a aflat verdictul Biroului Permanent Municipal: „Salvează-mă Neluţule, doar tu mă mai poţi ajuta! Eşti prietenul meu, salvează-mă că pierd şi funcţia de la nivel naţional”.

“Am primit zeci și zeci de telefoane de susținere și de frustrare de la primarii argeșeni, de la consilierii județeni și locali, de la președinți de organizații comunale și orășenești și de la zeci de membrii simpli și cetățeni argeșeni, care mi-au transmis afecțiunea și susținerea lor, și le mulțumesc pe această cale.

Rămân același om, rămân același prieten cu sau fără susținerea acestei organizații locale, și sper, ca la nivelul Biroului Permanent Național se va analiza cu profesionalism și simț de răspundere, acest vot al organizației locale, și cred că, pluralismul de idei, dialogul, opiniile diferite, competiția și meritocrația sunt în continuare principiile fundamentale după care trebuie să se ghideze partidul. Dep Cătălin Marian Rădulescu”, a scris Rădulescu pe Facebook.

Comments are closed.