Deputatul „Mitralieră” lasă AKM-ul şi se apucă de… extratereştrii! “Vă dați seama că dacă e adevărat ar fi bombă?”

12

Maaare e grădina Domnului şi mulţi cad în cap când sar gardul! Deputatul Cătălin Rădulescu a trecut de la ameninţări la declaraţii… conspiraţioniste.

Dacă în urmă cu câteva luni spunea că iese cu AKM-ul după protestatari, acum crede în extratereştrii! Da, da! Aţi citit bine! Într-o declaraţie dată site-ului recorder.ro, demnitarul a spus că „Voi credeți că planeta noastră e singură în Univers? Numai un indolent bolnav n-ar fi interesat și pasionat de așa ceva!”.

Am auzite destule perle ale politicienilor încă de când eram copil, dar declaraţia lui Rădulescu parcă ar fi o ştire TNR (site de pamflet)…

Declaraţiile vin în urmam unui trucaj grosolan, înfățișând aterizarea unui OZN la marginea orașului Târgoviște, a fost preluat de cele mai importante site-uri de știri și distribuit de zeci de mii de români, inclusiv un membru al Parlamentului.

Filmulețul a fost lansat pe două conturi de Facebook fără identitate clară, unul afirmând că extratereștrii au aterizat la Târgoviște, iar altul care susținea că descinderea s-a petrecut la Bacău. Ridicolul acestor afirmații era completat de imagini: un extraterestru clasic, cu membrele lungi și ochii mari, filmat cu telefonul în timp ce înaintează agale către navă. Realizat cu efecte speciale care amintesc de anii ’80 , E.T.-ul dâmbovițean străbate lent, ba chiar arogant, pășunea, se urcă în farfuria zburătoare și pleacă în treaba lui.

Deși trucajul era evident, iar sursa era incertă, foarte mulți români au distribuit filmulețul, convinși că ceva-ceva s-a petrecut la Târgoviște. Între ei și deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care l-a distribuit de trei ori într-o jumătate de zi! Rădulescu este unul dintre cei mai vocali parlamentari, implicat în modificarea legilor justiției și a codurilor penale.

”Mi se par verosimile imaginile, dar trebuie verificate cu specialiștii. Vă dați seama că dacă e adevărat ar fi bombă? Numai asta am vedea în următoarele săptămâni la televizor. Voi credeți că planeta noastră e singură în Univers? Numai un indolent bolnav n-ar fi interesat și pasionat de așa ceva. Sunt convins că sunt oameni care au întâlnit astfel de cazuri, specialiști, dar nu știm noi, oamenii de rând. Trebuie sunat la Târgoviște, la autorități, la poliție, nu știu. Eu n-am informații suplimentare” a spus Rădulescu pentru recorder.ro.