”Deputatul Mitralieră”, motiv de scandal în PER Argeș. Află ce demisii au fost depuse!

Scandal în Partidul Ecologist Român, filiala Argeș după ce proaspătul numit președinte, Cătălin Gherzan, și-a dat demisia. Această decizie a fost luată după ce Cătălin Rădulescu, supranumit și ”Deputatul Mitralieră” a fost infiltrat în partid și nu numai. A obținut și primul loc pe liste la Camera Deputaților. Asta după ce, Cătălin Gherzan, prin eforturi susținute a reușit să crească în ultimul an acest partid aproape inexistent la acel moment.

”Deputatul Mitralieră” este încă o dată motiv de dispută. De această dată, în Partidul Ecologist Român, filiala Argeș. Se pare că, după ce a fost exclus cu mare tam-tam din PSD Argeș, acesta nu a vrut sub nicio formă să pună capăt ”carierei politice” și nici beneficiilor aduse de aceasta. Motiv pentru care, și-a croit lin, dar sigur, drumul către PER Argeș. Însă nu tocmai corect, pentru că acolo erau oameni care am depus eforturi susținute moral și financiar, oameni care au muncit foarte mult în ultimul an pentru a face cunoscut și a ridica un partid aproape inexistent. Însă pentru ”Deputatul Mitralieră” se pare că acest lucru nu a contat, tot ceea ce contează fiind doar un loc eligibil la Camera Deputaților.

 Cătălin Gherzan și-a dat demisia din fruntea PER Argeș

Acesta este principalul motiv pentru care Cătălin Gherzan a luat decizia să își dea demisia din funcția de președinte al partidului și să se retragă. Și nu singur, ci cu întreaga echipă, care îi susțin ideile și valorile. În momentul de față Gherzan afirmă că, nu a luat nicio decizie, dacă va candida la viitoarele alegeri parlamentare atât independent sau din partea altui partid politic. ”Am luat decizia să demisionez din partidul în care am muncit foarte mult în ultimul an. Asta, după venirea lui Cătălin Rădulescu în partid, și după ce am aflat că este trecut pe primul loc pe listele pentru Camera Deputaților. Să nu se înțeleagă greșit, nu am nicio problemă cu Rădulescu, însă nici nu mi se pare corect să înlături persoane care au muncit foarte mult pentru a ridica acest partid. Cred că trebuia să se găsească o modalitate pentru ca toată lumea să fie mulțumită. Însă nu a fost așa. Și totodată mai cred că în PER Argeș va fi o infuzie de ”excluși” din PSD, iar locul meu nu mai este aici”, a declarat Cătălin Gherzan.

Distribuie prietenilor

catalin radulescu bun

În PER Argeș va fi infuzie de  excluși din PSD

Reamintim faptul că Gherzan a fost candidatul PER Argeș la funcția de primar al municipiului Pitești la alegerile locale din 27 septembrie, și că este cu siguranță, una dintre cele mai atipice persoane din politica argeșeană. Apariția lui Cătălin Gherzan în spațiul politic a fost ca o gură de oxigen pentru mulți. De acum trei ani, de când a intrat în politică, Gherzan și-a construit cariera cărămidă cu cărămidă, pietricică cu pietricică, dând dovadă de implicare și un real interes asupra problemelor piteștenilor.

Cu o vasta experiență în domeniul educației și managementului, acesta a venit în fața cetățenilor cu promisiuni realizabile, cu fapte concrete. Crede foarte mult în puterea exemplului și în schimbarea mentalității oamenilor prin fapte concrete, realizabile.