Deputatul „Mitralieră”, reacție dură în cazul polițistului ucigaș: „Ce mai așteptați, D-na Ministru, Șef al IGPR, Șef al corpului de control?”

DISTRIBUIȚI
catalin radulescu54120

Deputatul Cătălin Rădulescu atacă dur conducerea IPJ Argeș după ce un politest și-a împușcat copilul și s-a sinucis. Demnitarul argeșean susține că a sesizat de mai bine de un an neregulile din Poliția Argeș, dar fără rezultat.

Mai mult, deputatul „Mitralieră” susține că de ani de zile, unii polițiști au fost angajați în IPJ Argeș pe bazxa pilelor și nu a competenței profesionale.

„Am sesizat de peste un an gravele nereguli din managementul Poliției Județene Arges, sub conducerea Comisarului Gabriel Gherghe, care in ultimii ani a constituit un grup de crima organizata. De peste un an atât Ministrul de Interne, cât și corpul de control al ministerului dar și conducerea IGPR -ului, are atât sesizări din partea polițiștilor argeșeni cât și din partea mediei, a unor jurnaliști argeșeni, insa a trebuit sa fie împușcat un copil, de către tatăl polițist, ca cineva sa intervină urgent in eliberarea acestui comisar din politie și a acoliților acestuia .

Între timp au apărut alte sesizări privind abateri grave ale șefului DOS Arges, care sper ca de aceasta data sa fie controlate urgent.

De peste 6 ani in Poliția Județeana Arges, ajung in funcții polițiști, pe baza relațiilor de rudenie sau prietenie cu șefi din IGPR, și nu pe baza profesionalismului și notorietatii. Deși atât in presa locală cât si in presa centrală au apărut zeci de articole care au arătat gravele probleme din Poliția Județeana Arges , Comisarul Gabriel Gherghe este in aceeași funcție.

Acum un copil a fost împușcat in cap pentru ca polițistului, tatăl i s-a permis sa își ia pistolul acasă. Ce mai așteptați, Dna Ministru, Sef al IGPR, Sef al corpului de control? Câți oameni trebuie sa mai moara in Arges, câți oameni trebuie sa mai fie ascultați de șeful DOS, câtor oameni de afaceri trebuie sa li se mai facă dosare penale la comanda, câtor politicieni trebuie sa li se mai facă dosare penale folosindu-se martori sau denunțatori mincinoși de către polițiștii care fac dosare? Treziți-va!” a scris deputatul pe pagina personală de Facebook.