Deputatul Mitralieră recidivează! „Se duce dracu toată lupta noastră! Și pentru cine? Pentru niște sclavi sau sclave securiste!”

DISTRIBUIȚI
radulescu miting

Deputatul Cătălin Rădulescu a lansat o serie de atacuri dure la adresa unor colegi din PSD! Demnitarul somează pesediștii să nu mai facă presiuni pentru desființarea secției de investigare a infracțiunilor din justiție, iar în caz contrar îi cere premierului Viorica Dăncilă să îi excludă.

„Constat in fiecare zi, ca exista o întreaga „congregație frățească” care acționează prin diferite persoane situate in anumite funcții de decizie in justiția românească dar și „agenți” externi, și care fac tot posibilul sa desființeze secția de investigare a infracțiunilor din justiție, secție înființata prin lege și care reprezintă ultimul bastion împotriva abuzurilor făcute de procurori și magistrați.

Ii cer pe de o parte premierului sa ia atitudine publica împotriva oricărui membru al guvernului care sabotează secția de procurori, cât și excluderea din partid a acestora. Suntem un parlament independent, care legiferează” a postat Rădulescu pe Facebook.

„Se duce dracu toată lupta noastră și a judecatorilor onesti”

Mai mult, Cătălin Rădulescu a reluat discursul cu abuzurile făcute de către procurorii DNA! Deputatul Mitralieră susține că o parte din colegii de partid au mințit când au discutat cu reprezentanții străini situația Justiției din România.

„Nu experții străini dintr-o organizație, care nu cunosc abuzurile petrecute in România, stabilesc ce trebuie sa facă sau nu, un guvern sau un parlament . Am tot sperat, sa încheiem discuțiile privind justiția și modificările privind justiția, însă nu pot tolera faptul ca sunt romani, care ascund abuzurile petrecute in acești ani, de o gravitate incomensurabila sau nu vorbesc despre ele, reprezentanților unor organisme internaționale.

Chestii din astea, ca facem parte din cluburi ma lasa rece, atât timp cât rolul unora care au fost trecători prin ministerul justiției, era sa împiedice abuzurile sau măcar sa vorbească de ele, reprezentanților străini, fie ei ambasadori, europarlamentari sau chiar membrii ai unor organisme internaționale. Iar apropo de ingerința grava in treaba secției, unii ar numi-o trafic de influența atunci când intervii intr-un anumit fel in susținerea unui procuror anchetat de secție.

Dar când au fost aleși membrii PSD de către DNA, sa fie anchetați și condamnati, persoanele astea un pic securiste și duplicitare spuneau ceva? Se duce dracu toată lupta noastră și a judecatorilor onesti din CSM, din UNJR, din AMR sau a procurorilor demni și corecți din APR! Și pentru cine? Pentru niște sclavi sau sclave securiste. Însă am încredere ca atât Premierul in care am totala încredere cât și partenerii mei de lupta din Parlament vor reacționa!” a scris Rădulescu pe Facebook.