„Deputatul mitralieră”, s-a autosuspendat din PSD. Şi s-a şi îmbolnăvit!

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a decis să se autosuspende din PSD, după scandalul mediatic în care a fost implicat, informează Antena3. „Sunt de multă vreme în PSD şi mă doare să văd că partidul, alături de care am fost la bine şi la greu, suferă datorită unor discuţii în jurul numelui meu. Am decis să mă autosuspend şi să pun la dispoziţia conducerii partidului toate datele care să facă lumină în chestiunea în care am fost implicat”, a declarat deputatul pentru Criterii Naţionale.
 Reamintim faptul că, săptămâna trecută, Cătălin Rădulescu a devenit celebru  şi a fost anchetat după ce a declarat că a păstrat acasă o mitralieră AKM de la Revoluție și că este pregătit să o folosească din nou și a cerut ca tunurile cu apă să fie folosite împotriva manifestanților din Piața Victoriei. În urma acestei declaraţii, liderul social-democrat Liviu Dragnea a susținut că  PSD  nu este de acord cu acest fel de comportament și că atitudinea lui Rădulescu va fi analizată de partid. „Riscă foarte multe lucruri”, a fost răspunsul lui Dragnea, întrebat dacă Rădulescu va fi exclus din PSD. Astfel că, era stabilit ca astăzi la ora 15.00, social democraţii să se întîlnească şi să stabilească dacă îl sancţionează sau nu pe deputatul argeşean, numai că, acesta a anunţat că nu poate fi prezent pentru că nu se simte bine şi că şi-a luat concediu medicat, opt zile. Mai mult decât atât, în urmă cu puţin timp Cătălin Rădulescu a trimis un comunicat de presă prin care anunţă că se autosuspendă din partid până la clarificarea lucrurilor. ” În urma scandalului mediatic și a presiunilor mediatice care au avut loc asupra mea și asupra partidului meu, precizez următoarele:
Regret faptul că au fost interpretate cuvintele mele în alt sens, total distorsionat și neadevărat, fiind luate fraze din subiecte diferite, dintr-un interviu de 90 de minute, și atașate în mod  securistic într-un filmuleț de 2 minute. Îmi cer scuze persoanelor de bună credință care s-au simțit lezate prin interpretarea nedreaptă a cuvintelor mele; în decursul carierei mele și până la aceasta vârstă, nefiind implicat niciodată în niciun fel de act de tulburare a liniștii publice. Pe de altă parte, afirm că, așa cum prevede Constituția României, opiniile și declarațiile politice ale unui parlamentar sunt supuse imunității și că orice altfel de anchetă privind declarațiile și opiniile politice ale unui parlamentar,  este ilegală și neconstituțională, libertatea de opinie fiind un drept câștigat prin Revoluția Română din 1989.  Întrucât am o vechime de 21 de ani în PSD, nu doresc ca imaginea partidului și a președintelui PSD să fie prejudiciate în niciun fel, mă autosuspend până la clarificarea aspectelor ce țin de acest scandal mediatic, pentru a dovedi buna mea credință și faptul că interpretarea dată cuvintelor și opiniilor mele a fost denaturată, pentru a-mi decredibiliza imaginea si activitatea politică. Rămân fidel principiilor, programului și conducerii PSD.”