Șoc în PSD Argeș! Deputatul Nicolae Georgescu a trecut la Pro România!

DISTRIBUIȚI

Deputatul Nicolae Georgescu a decis să părăsească PSD și să se înscrie în Program Romania. Demnitarul argeșean își motivează aceasta mutare prin faptul că echipa argeșeană a ajuns sa fie reprezentată “de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”.”

“Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”.

Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș.” a anunțat Georgescu.

Deputatul Nicolae Georgescu a deținut funcția de director al Șoclii Nr. 13 din Pitești până în momentul în care a fost trimis în Parlament. În 2016, nominalizarea sa pe listele alegerilor pentru Camera Deputaților pe un loc eligibil a uimit pe toată lumea, fiind până în acel moment un necunoscut în viața politică argeșeană.