Deputatul Rădulescu, atacuri în rafală: „PSD Argeș a pierdut alegerile, având o conducere bicefală Valeca-Manu, conducere care trebuie sa plece”

786

Un nou scandal stă să izbucnească în PSD Argeș! După ce la Centru, mai mulți social democrați au cerut demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului, deputatul Cătălin Rădulescu a cerut, printr-o postare pe Facebook demisia președintelui filialei argeșene, Șerban Valeca și a președintelui CJ Argeș, Dan Manu.

„Nu știu ce se va întâmpla la vârful partidului, știu însă ca in Pitești s-au scos 15.000 voturi în plus datorită unei munci nemaipomenite în echipă și în special datorită președintelui PSD Pitești, Cristian Gentea, un coleg extraordinar, iar eu personal prin familie, rude, prieteni, am scos 3000 voturi în Pitești și încă 5000 voturi în țară.
Însă PSD Argeș a pierdut alegerile, având o conducere bicefală Valeca-Manu, conducere care trebuie sa plece. Managementul defectuos, neimplicat, patru ani în care nu s-a făcut nicio investiție importantă în Arges (în afara de spitalul din Mioveni, pentru care s-a bătut Ion Georgescu, primarul Mioveni-ului), modul greșit de a colabora cu primarii și președinții de organizații, neimplicarea în rezolvarea problemelor primarilor, lipsa de empatie față de colegi și de sprijin, de susținere în funcții la nivel național, modul autoritar și neelegant de a conduce organizația, comportamentul neelegant față de conducerea PSD Pitești și Mioveni, duplicitatea în deciziile la nivel național și scorul prost de la ultimele alegeri, ne obligă să declanșăm urgent schimbarea acestei conduceri Valeca- Manu, cu o echipa mai tânăra, mai implicată, mai viguroasă și care să creeze unitate in PSD Argeș.
Trebuie să reconstruim marea familie PSD în Argeș, într-o echipă care a dovedit cu rezultate, alături de primari și președinții organizațiilor PSD, intr-o echipă în care să se regăsească toți aceia care pot reclădi un PSD Argeș care să fie în primele trei locuri din țară” a postat Rădulescu pe Facebook.