Detalii nespuse! Unde lucrează nora Vioricăi Dăncilă

În urmă cu trei ani, Viorica Dăncilă devenea soacră, după ce fiul său, Victor, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Elena.

„Am trăit cea mai frumoasă zi din viața mea! Fiul meu, Victor, și-a unit destinul alături de Elena, înconjurați de nași, familie și prieteni. Îmi doresc ca zilele lor să fie și de acum înainte la fel de minunate și unice cum a fost această zi. Să fie sănătoși, veseli și fericiți, iar armonia și dragostea să le călăuzească pașii”, declara viitoarea doamnă premier, la momentul căsătoriei fiului său.

Distribuie prietenilor

Puțini știu că Elena Dăncilă este bugetară. Aceasta ocupă funcția de consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5.

Potrivit declarației sale de avere, în ianuarie 2017, ea avea, împreună cu soțul ei, un apartament. O lună mai târziu a adăugat în declarație un alt apartament, plus 100.000 lei şi 5.000 de euro în conturi bancare, iar în luna mai a apărut şi un Volkswagen Passat. Elena Dăncilă a declarat venituri de 8.400 lei pentru primele cinci luni la Primăria Sectorului 5, informează Cancan.