Detalii uimitoare! De ce se ferea de poliție șoferul de TIR care a provocat accidentul în care o fetiță de 2 ani a fost decapitată

Şoferul de TIR care a provocat tragedia de pe autostrada Bucuresti-Pitești a fost reținut pentru omor din culpă. Anchetatorii au descoperit că bărbatul făcuse anumite manevre pentru a fenta regulile privind timpii de odihnă şi viteza legală.

Polițiștii au descoperit că şoferul de TIR care a provocat moartea unei fetiţe de nici doi ani şi a mamei sale se temea că va fi prins cu nereguli. Autroritaţile au descoperit că TIR-ul, înmatriculat în Suceava, avea un magnet instalat pe tahograf. Acest lucru îl ajuta pe șofer să păcălească timpii obligtorii de odihnă şi viteza pe care trebuie să le respecte.

Distribuie prietenilor

Şoferul autocamionului a provocat tragedia după ce a întors pe contrasens pe autostradă, de frica unui echipaj ce făcea controale în zonă, despre care a aflat prin staţie.

Victimele nu au mai avut nicio şansă după ce au izbit din plin remorca aflată de-acurmezişul benzilor de circulaţie. Fetiţa a murit pe loc, iar mama ei, o avocată din Cluj Napoca, s-a stins câteva ore mai târziu, la spital.