Dezastru la intrarea în CJ Argeş! Scările instituţiei, ca după bombardament!

59
cj ag5454

Intrarea din Piaţa Milea în clădirea consiliului Judeţean Argeş arată ca după bombardament. Scările instituţiei sunt pline de crăpături, iar în unele locuri plăcile lipsesc du desăvârşire. Totodată, accesul persoanelor în cărucioare este interzis, nefiind amenajată nici măcar o rampă provizorie pentru ca acestea să intre în clădire.

De mai bine de cinci ani, CJ Argeş a preluat în administrare Palatul Administrativ, unde mai multe instituţii şi cabinete parlamentare îşi au activitatea. Încă din 2013 se discuta despre alocare ade fonduri pentru reabilitarea totală a clădirii, dar de abia după trei ani, respectiv în 2016, s-a aprobat proiectul de renovare.

Din acel moment, au trecut doi ani, iar exteriorul clădirii a fost „înfrumuseţat” doar cu nişte bannere noi, scările şi plăcile care sunt pe feţele Palatului Administrativ nefiind atinse.

Mai mult, deşi legea îi obligă pe cei aflaţi la conducerea judeţului să monteze rampe pentru persoanele cu dizabilităţi, la intrarea din spate, acestea lipsesc cu desăvârşire. În schimb, există o rampă construită de mai mulţi ani, care în perioada de iarnă este inaccesibilă din cauză că alunecă foarte rău, iar în multe cazuri oamenii aflaţi în cărucioare nu pot ajunge la rampa de acces din cauza maşinilor parcate una lângă alta de către angajaţii CJ.

Dacă CJ Argeş nu a reuşit să facă ordine în „ograda” proprie, ne putem aştepta să facă în judeţ?

Comments are closed.