Dezvăluire șoc! Ce se ascunde în spatele nominalizării lui Iani Popa pentru șefia Senatului

DISTRIBUIȚI

Senatorul argeșean a fost aruncat în cursa pentru șefia Senatului de către conducerea ALDE. Se pare că democrat liberalii au ținut cont de iubirea ascunsa pe care a avut dintotdeauna Popa pentru PSD și legaturile strânse pe care le-a avut toată viața cu social democrații.

Acum, după ce s-au văzut candidatul ALDE, după ce a fost pus într-un con de umbra sau pus sub o umbrela pe plaja din Constanța, cel mai probabil Iani va veni acasă și va începe să pună la nivel maxim pe autostrada meofia Deliei, “Cine m-a făcut om nareeeeeee”. Și în același timp își va aduce aminte cu nostalgie de partidele de vânătoare cu pesedistii marcanti ai Argeșului… Ce vremuri, ce tinereți, ce relații.

Dar rămâne totuși o problema… Să îl sune pe Constantin Nicolescu, să nu îl sune… Se pare că îi e atât de teamă că va ieși Nicolescu prin telefon și îi va trae câteva palme spunandu-i “ce faci mă acum?”.

Pana atunci, melodia merge, Iani canta cu spor și se va trezi la realitate cnd vechea lui iubire din vechiul său partid îl va depăși la numărul de voturi.

*Acest text este un pamflet și trebuie tratat că atare