Dezvăluiri EXPLOZIVE – Ce ordine a primit Bogdan Gigină de la superiori în ziua fatidică: ‘Mergi și fă breșă, mergi pe contrasens’

7

Dezvăluiri explozive despre ziua în care poliţistul Bogdan Gigină a murit într-un accident de motocicletă. Poliţistul a primit mai multe ordine care îi puneau viaţa în pericol, de la superiorii săi, în timp ce deschide coloana oficială a vicepremierului de atunci Gabriel Oprea, informează Antena 3.

„Bogdane, mergi şi fă breșă, mergi pe contrasens, fă breșă!” este unul dintre ordinele primite. De asemenea, aghiotantul lui Oprea le-a mai cerut agenților din coloana oficială mărirea vitezei de deplasare, circulația „cu presiune” și circulația pe contrasens pentru a „sparge traficul”.

Informaţiile sunt din dosarul în care Gabriel Oprea este judecat pentru ucidere din culpă privind moartea polițistului Bogdan Gigină.

Bogdan Gigină a murit pe 20 octombrie 2015 după ce a pierdut controlul motorului şi a căzut într-o groapă ce fusese săpată pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a gazelor.