Dezvăluiri incendiare! „Anticorupta din Sufrageria lui Oprea și-a pus…”

DISTRIBUIȚI
laura_kovesi, DNA, scandal_spitale, dezinfectanti

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, un critic vehement al Laurei Codruța Kovesi, a reacționat după interviul șefei DNA pentru Rezistența Tv. Acesta consideră că „singurul motiv pentru care și-a aranjat „interviul” a fost acela de a cerși ieșire-n stradă de la democrații diezului”. „Nu mai ține așa”, este mesajul transmis de Pleșoianu Laurei Codruța Kovesi.

„Anticorupta din Sufrageria lui Oprea și-a pus geaca roșie și a instigat la proteste întru apărarea propriei #IMPOSTURI. Conștientă că își joacă ultima carte, cea care a participat alături de șefii SRI la celula de criză din casa „inculpatului” Oprea scoate șeptarul din mânecă și încearcă să taie cu el. Singurul motiv pentru care și-a aranjat „interviul” la… „Rezistența TV” (!??) a fost acela de a cerși ieșire-n stradă de la democrații diezului.

Ceea ce trebuie să știe, însă, cea care servește interesele ambasadelor din România este că NU mai ține așa. Dacă #INSISTĂ să îmbrace „geaca roșie”, va avea surpriza unor proteste MASIVE împotriva ABUZURILOR sale în fruntea DNA!

Să jucăm strict instituțional, doamna KOVESI, nu instigator-motivațional. Ce naiba, doar sunteți întâia apărătoare a „statului de drept”…

P.S. Alt personaj purtător de geacă roșie iarna trecută înțelege, presupun, că perioada instigărilor a trecut. Mulți dintre cei care nu știau au aflat, între timp, că spațiul din jurul Cotroceniului e foarte încăpător…”, scrie Pleșoianu, pe Facebook.