Dezvăluiri incendiare: „Ghiţă mi-a spus că cei mai mulţi bani i-a cheltuit cu Ponta”

12
ghita ponta

Afirmații extrem de grave la adresa fostului premier, Victor Ponta în direct la România TV. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a spus că a fost îndepărtat cu scandal de la LPF și că Ponta nu e străin de debarcarea sa. Mai mult, Dragomir spune că a și fost amenințat cu pușcăria. Gigi Becali a confirmat o parte din acuyații, dar spune că el nu a participat la campania anti Dragomir. Cel poreclit Mitică de la Ligă spune că mai mulți oameni cu greutate, printre care Florian Coldea, Gabriel Oprea sau George Maior ar fi implicați.

DUMITRU DRAGOMIR: Ghiţă mi-a spus la cafenea că cei mai mulţi bani i-a cheltuit cu Ponta. Comisionul şi l-a luat prin Cosmin Olăroiu. Mi-a spus Gigi Becali că îşi face vilă în centrul puşcăriei dacă mă curăţă. Fotbalul l-au distrus ei. Ponta, Maior, Oprea şi Coldea. M-au ameninţat că dacă nu tac mă bagă la puşcărie. A treia zi m-au băgat. Să vedeţi ce s-a întâmplat.

GIGI BECALI: Mie nu mi-a spus Ponta nimic. Eu am discutat cu Ponta acum 5 ani și acum un an când eram liber deja. Eu am spus că nu fac campanie împotriva lui, dar votez împotriva lui. Mi s-a făcut legătura cu Oli cred. Oli mi-a spus că ce faci? Cu cine votezi? Am zis că votez cu Gino, nu trebuie să faceți campanie. La vremea aceea erau la masă în Dubai și Ponta, dar nu am vorbit la telefon. Poate a fost și Ghiță. Eu nu am vorbit nici cu Ponta, nici cu Ghiță la telefon. Pe mine nu mă poate șantaja niciodată nimeni.

DUMITRU DRAGOMIR: A fost un complot. Cum Ponta să cheme președinții să le promită că le dă amnistie fiscală și mai știu eu ce?

GIGI BECALI: Nea Mitică, noi acum avem treabă cu ăilalți, nu cu Ponta.

DUMITRU DRAGOMIR: Eu spun adevărul, nu sunt în barcă cu nimeni. Mi-a dat telefon din pușcărie și mi-a confirmat și după ce a ieșit.

GIGI BECALI: Eu nu votez ce îmi spune mie Ponta. Eu votez ce spune Becali. Sunt atât de puternic și votez ce vreau eu. E adevărat că se făcea campanie cu Ponta, dar eu nu am votat ce spunea Ponta.

DUMITRU DRAGOMIR: S-au folosit de procurori și de judecători. La un semafor m-a oprit Gino și mi-a spus să îl las în pace că, dacă nu, mă arestează. Peste trei zile m-a arestat.

GIGI BECALI: Toți am îmbătrânit, nea Mitică.