Dezvăluiri incredibile despre „miliardarul fără chip” al României, patronul RCS & RDS

46
RCS Zoltan Teszari 538x332

Zoltan Teszari este patronul uneia dintre cele mai puternice companii din România, RCS & RDS. Despre acesta se știu foarte puține, întrcât preferă să-și ducă existența într-un anonimat desăvârșit. Despre Zoltan se spune că ar fi prieten cu Vladimir Putin, însă informația nu a putut fi verificată. Totuși urmează un fir logic ținând cont că acesta a fost practicant de judo, la fel ca și președintele Rusiei. De asemenea, despre omul de afaceri s-a scris că preferă să locuiască în anexa unui hotel de două stele aflat în vecinătatea unei păduri de lângă Oradea şi are două maşini, un Porsche Cayenne şi un Ferrari 430. Deci preferă discreția și traiul modest în locul celui luxos.

Legătura cu Nașul

Radu Moraru sau Nașul cum îl știe toată lumea plecat în anul 2010 de la B1 Tv pentru a pune bazele unui proiect nou finanțat de la Zoltan Teszari. Doar că se pare că miliardarul a cam dispărut din peisaj ulterior și finalul este cel de astăzi. Avem Digi 24 fără Radu Moraru și Nașul Tv, care reușește foarte greu să se susțină financiar. Cert este că atunci când era în plină glorie, dar deranja, Radu Moraru a cam fost tras pe margine. Cine și de ce… rămâne să analizeze fiecare. „Ce n-am spus atunci este ca miliardarul Teszari a facut un adevarat tur de forta ( in perioada octombrie – noiembrie 2010) pentru a ne convinge sa semnam un parteneriat, ne-am vizitat de citeva ori pe axa Budapesta-Oradea-Brasov-Bucuresti si cred ca au fost discutii telefonice care insumate depasesc 24 de ore.M-au convins. Pe 30 noiembrie 2010 am avut ultima emisiune, emotionanta, pe B1 TV. A doua zi trebuia sa incepem oficial noul parteneriat. Dar Zoltan Teszari era deja disparut! Executantii lui de la Bucuresti au ramas paralizati iar 10 TV s-a nascut cu forcepsul. Miliardarul a reaparut dupa 3 saptamini, ne-a felicitat pentru emisiunile de Craciun si Revelion (in Piata Sfatului din Brasov au venit peste 10.000 de romani!!! sa fie alaturi de 10 TV). Apoi a disparut din nou! Vedeti atasat reactia pe care am avut-o la o luna de la lansarea 10 TV. Am sters din document citeva pasaje care nu sint de interes public. Documentul era adresat lui Zoli Teszari, omul care investise deja 150 de milioane de euro in canalele de sport Digisport. Reactia RCS-RDS la citeva zile a fost sa deblocheze partial situatia insa pina in august 2011 totul a mers impiedicat, cu toate frinele trase, dar cu promisiuni ca din toamna va fi bine!Va rog sa comentati si, daca intelegeti ceva sau aveti idei, nu ezitati sa ne ajutati. Sa fiti iubiti!”, scria Radu Moraru în octombrie 2011.

Zoltan REVOLUȚIONARUL

O informație, însă foarte interesantă despre acesta a fost dezvăluită de Hotnews. „Din documentul afisat aflam doar ca Zoltan Teszari este membru al „Asociatiei 23 decembrie 1989 Metrou Bucuresti” si ca a primit titlul de „Luptator pentru victoria revolutiei Romane” in regimul Constantinescu, cand lotul revolutionarilor s-a marit cu cateva mii de noi certificate. Numele lui Teszari apare la pozitia 15502 in Anexa la Decretul 37/2000 prin care au fost acordate cateva noi mii de tiluri de Erou Martir si Luptator, publicata in 7 martie 2000 in Monitorul Oficial. De aici incolo mai trebuie gasite detaliile dosarului de revolutionar. Potrivit documentelor obtinute de HotNews.ro, Zoltan Teszari cere sa i se acorde titlul de luptator la revolutie pe cand ocupa functia de director general la TVS Holding cu sediul in Brasov, undeva inainte de anul 2000, in tot cazul in timpul regimului Constantinescu. In acesti ani, Teszari se afla in plina expansiune. Achizitiona firme de cablu de cartier. Teszari nu intreprinde personal demersurile, ci il imputerniceste pe Nicolae Samnson sa o faca. Aceasta a fost unul din revolutionarii Brasovului. S-a sinucis in 2011 in timp ce procurorii il anchetau intr-un dosar alaturi de mai multe persoane suspectate de falsificarea unor documente pentru a obtine calitatea de revolutionar. Dar pentru ce fapte de vitejie obtine Teszari titlul de revolutionar? Din propria declaratie depusa la dosarul de revolutionar, rezulta ca a trait evenimentele la Brasov alaturi de cei care aveau sa-i devina parteneri de afaceri: Ioan Bendei, Gheorghe Maftei si Traian Sirianu.”