Dictatură în CJ Argeş! Adrian Miuţescu lăsat fără cuvinte de Dan Manu

4

Dictatura din Consiliul Judeţean Argeş devine din ce în ce mai cruntă. Dan Manu a început să conducă şedinţele pe principiul „cine nu e de acord cu mine, nu există”. Un astfel de episod s-a ptrecut astăzi cu ocazia şedinţei extraordinare.

Consilierii judeţeni au avut de votat două puncte, şi anume rectificarea bugetară şi aprobarea clauzelor speciale ale contractelor ce vor fi încheiate pentru spaţiile medicale. Deşi liberalul Gheorghe Bănică a atras atenţia asupra lipsei de logică, iar Dan Manu l-a aruncat în discuţii pe secretarul judeţului Ion Voica, care a venit cu o serie de legi să demonstreze că social democraţii au dreptate, proiectul a trecut votând alături de PSD-ALDE şi cele două partide din opoziţie: PAM şi PMP. “Cu tot respectul pentru medicină, am  problemă de logică a acestor lucruri. Eram hotărât să votez pentru, dar văd că se introduc clauze speciale, după ce s-a aprobat vânzarea-cumpărarea. De ce nu le-am aprobat înainte? Mi se pare ciudat”, a declarat consilierul Bănică.

Liberalii au votat împotrivă, motiv pentru care Dan Manu a început să le ţină o predică acidă consilierilor PNL susţinând că simpatizanţii din mediul medical „cu siguranţă le voir mulţi”. Adrian Miuţescu a încercat să îi dea un drept la replică preşedintelui CJ, dar nu a mai avut cui… Manu s-a ridicat, l-a ignorat pe Miuţescu şi dus a fost.